Obiady

Informujemy, że od 1 stycznia 2018 roku wpłaty za obiady należy dokonywać na konto:

Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 3 w Sosnowcu, ul. Piłsudskiego 114
PKO BP nr 57 1020 2313 0000 3702 0579 6794.

w opisie przelewu należy podać:

imię i nazwisko dziecka, szkoła
obiady za miesiąc  czerwiec 2018 r.     14  obiadów x 4,00 zł
kwota   52,00 zł  (proszę wpłatę pomniejszyć o odpisy za poprzedni miesiąc)

Uczeń, który nie je obiadu we wszystkie dni tygodnia musi wyszczególnić dni w których będzie jadł  obiad np. poniedziałek, środa, piątek.

np.: Jan Kowalski,  ZSO nr 3
obiady za styczeń 2017     10 obiadów x 4,00 zł
kwota: 40,00 zł

  1. Wpłaty należy dokonywać  do 10-go każdego miesiąca. Po dokonaniu wpłaty należy przedstawić jej potwierdzenie do sekretariatu uczniowskiego nr 25 (osobiście lub przez dziecko).
  2. Rodzic/opiekun dziecka korzystającego z obiadu ma obowiązek zgłosić nieobecność dziecka, w celu odliczenia posiłków w następnym miesiącu.
  3. Zgłoszenie powinno nastąpić dzień przed nieobecnością w szkole, z wyjątkiem poniedziałków, gdzie nieobecność zgłasza się do 8.00. Zgłoszenie powinno być dokonane osobiście lub telefonicznie w sekretariacie szkoły (tel. 32 299 89 42)

Czytaj więcej;   zarządzenie_prezydenta_sosnowca_nr_934.pdf

R                           TYGODNIOWY JADŁOSPIS ALERGEN KALORIE
                             PONIEDZIAŁEK      28-05-2018  9 160
1  Kapuśniak z młodej kapusty z ziemniakami wędzonką natką pietruszki koperkiem
2  Makaron z serem cynamonem cukrem  7,1 600
3 SOK  OWOCOWY 80
                                WTOREK     29-05-2018  7,9,6 300
1  Zupa z soczewicy czerwonej z natką pietruszki  koperkiem zabielana śmietaną
2  Placuszki drobiowe puree mizeria  7,3 421
3 SOK  OWOCOWY 80
                                    ŚRODA    30-05-2018  7,9 360
 1 Zalewajka z ziemniakami wędzonką natką pietruszki  koperkiem  zabielana śmietaną
2 jajko sadzone puree surówka z młodej kapusty  7,10,3 410
  SOK  OWOCOWY 80
                                    PONIEDZIAŁEK   04-06-2018  9,6  189
1 Fasolowa z   ziemniakami natką pietruszki koperkiem
2 Makaron z kapustą i  wędzonką  1 620
3 SOK  OWOCOWY 80
                                    WTOREK    05-06-2018  7,9  200
1  Koperkowa z ryżem natką pietruszki zabielana śmietaną
2  Filet z piersi kurczaka w płatkach puree duszona kapusta z koperkiem 3,7,1  550
3 SOK  OWOCOWY 80

 

 

 

 * liczba w nawiasie oznacza numer alergenu

Aktualny jadłospis znajduje się w gablocie przy sekretariacie uczniowskim.

  1. Zboża zawierające gluten
  2. Skorupiaki i produkty pochodne
  3. Jaja i produkty pochodne
  4. Ryby i produkty pochodne
  5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
  6. Soja i produkty pochodne
  7. Mleko i produkty pochodne
  8. Orzechy
  9. Seler i produkty pochodne
  10. Gorczyca i produkty pochodne
  11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki